Halzer Eőry Dorottya

okleveles Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár

Családi neveltetésem okán és személyes érdeklődésemtől vezéreltetve gyermekkorom óta foglalkozom ezoterikus ismeretszerzéssel. Könyvtárnyi szakirodalommal rendelkezem. Számtalan tréningen és önismereti kurzuson vettem és veszek részt.

Mai napig is elengedhetetlenül fontosnak tartom:

 • az állandó és az állhatatos szellemi önfejlesztést,
 • a jelenlegi korszellemnek megfelelő testi- lelki és szellemi terápiák alkalmazását,
 • a mindennapokban a helyes szellemiségen alapuló fizikai életvitelt, ahogy jómagam is ezen elvek szerint élem a mindennapjaimat.

Életfeladatom részének tekintem, hogy megmutassam mindazoknak, akikkel Sorsom összehoz, hogy tárgyi környezetünk, lakásunk és munkahelyünk jóval több és más, mint a véletlen műve. Kódolt formában mutatja fizikai, lelki és szellemi állapotunkat. Azt az eszközt szeretném nyújtani, amivel e kódolt üzenetet megfejthetjük – ez pedig a Feng Shui tudománya, modern mai korunkra alkalmazva.

1992. óta vállalkozóként dolgozom. Gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezem a mai magyar üzleti világ valóságáról, melyek garanciát jelentenek üzleti vonatkozású munkáimban.

1999. végeztem kiváló eredménnyel Szilvásy Judit által vezetett Feng Shui Akadémián, a legelső csoportban. Majd a Magyar Természetgyógyászok Szövetségénél vizsgáztam kiváló eredménnyel és kaptam Feng Shui tanácsadói oklevelet.

1999. óta rendszeresen dolgozom Feng Shui tanácsadóként magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Több alkalommal jártam Kínában, Tibetben, Hong-Kongban, Nepálban és még számos más ázsiai és távol-keleti országban. Zarándokként a Himaláján, Jeruzsálemben, a Szent Földön, Csíksomlyón, Szent Jakab útján (Camino) Spanyolországban Pamplonától Santiago de Compostella-ig, az első magyar szervezésű Camino-n Budapesttől Lébényig. Továbbá számtalan magyar és külföldi zarándokhelyen, szakrális energetikai ponton..

1999. tavaszán a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik nyitó rendezvényeként Az ezeregy éjszaka nappalai címmel (Irán, Jemen, Szíria, Törökország képekben) a testvéremmel közös fotókiállításunk volt Budapesten a Magyar Természettudományi Múzeumban (Bp., Ludovika tér).

2000. vezetek professzionális Feng Shui tanácsadó képző tanfolyamokat a Feng Shui Szabadegyetem keretében.

1993. Bajor Nagy Ernőhöz jártam egy éves tévés-sajtós újságíró képzésre. Gyakran szerepelek televíziós, illetve rádiós műsorokban. Folyamatosan jelennek meg cikkeim napilapokban, női magazinokban és lakberendezési szakújságokban.

1999. megszületése óta publikálok a Feng Shui Magazinban, az üzleti rovat vezetőjeként. Minden számban bemutatok ügyfeleim közül egy-egy vállalkozást, mely a Feng Shui tanácsadás eredményeként ért el jelentős sikereket.

2000. Pa-bo Bt. szervezésében működő Feng Shui kurzust látogattam. Itt is tanácsadói oklevelet kaptam. Könyvtárnyi szakirodalommal rendelkezem angol, francia, spanyol, olasz, kínai és német nyelvű Feng Shui könyvekből, kiadványokból.

2001. jelent meg testvéremmel közös alkotásunk a Feng Shui Mandalák című könyv.

2003. Meglepetés újság Feng Shui szaktanácsadójaként tevékenykedem.

2003. Polgári Otthon magazin Feng Shui rovatvezetője lettem.

2004. került boltokba az általam írt Feng Shui Jóskönyv, mely újra ötvözi a Feng Shui és a Ji King évezredes bölcsességét.

2005. október 21. Tisztelet Társaság által alapított Nap embere elismerésben részesültem.

2005. született a Feng Shui Iskolák Titkai című könyvem.

2006. Női Portál Feng Shui szakértője lettem.

2007. kezdve írok a mai napig a Blikk lapcsalád kiadványaiba (Blikk Nők, Blikk Egészség, Blikk Ezotéria, Blikk Otthon és Kert).
Továbbá a Blikk.hu online portálra is.

2007. született az Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár ötletem és aktív közreműködésem mellett.

2008. Mi otthonunk magazin Feng Shui tanácsadójaként jelennek meg írásaim.

2008. került kiadásra testvérem, Halzer Györgyi Koncentráció javítás- az óvodától a felnőtt korig című figyelem- és képességfejlesztő mintagyűjteménye, általam írt előszóval.

2008. decemberétől mai napig sugározza a Deko tv (most a csatorna új neve Spektrum Home) 9 részes Feng Shui sorozatomat, Tér-erő címmel. Egyidejűleg Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is látható az adás, a magyarországi műsorral megegyező időpontokban.

Régi ügyfeleimet keressük fel a sorozat 30 perces epizódjaiban. Ők beszélnek a Feng Shui-ról szerzett személyes tapasztalataikról, arról hogyan kerültek kapcsolatba ezzel a tudománnyal, miként alkalmazzák mindezt a gyakorlatban és milyen változásokat hozott ez az Életükbe. A műsort kiegészítik elméleti ismereteket adó részek, mikoris a Feng Shui történetéről, elméletéről és használatáról beszélek, beszélgetek a műsorvezető Acél Rékával.

2009. február 6. indítottam útjára az általam vezetett Feng Shui klubot. Havi találkozás mindazoknak, akik a Feng Shui tudományáról, annak gyakorlati megvalósításáról érdeklődnek.

2009. Mami jól alszik portál, Mindenütt jó portál Feng Shui szakértőjévé váltam.

2010. Femina.hu Feng Shui szakértőjeként publikálok.

2010. elkészült az Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár angol és magyar nyelvű iPad, iPhone és iPod alkalmazása Energy4You néven.

2011. jelent meg a Karma-Kalauz (Sorsalakítás titkai) című könyvem.

2011. április 23. önkéntes lakossági takarítási akciót szerveztem a lakóhelyemen. Ezen alkalommal megalakítottam a jelenlévőkkel a Harmónia Brigád (Gerilla-kertész-osztag) szervezetet. Célunk a környezetünk fizikai szinten lévő tisztábbá tétele- ingyenes, önkéntes munka keretében.

2012. francia, német, spanyol nyelven is elérhető az Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár iPad, iPhone és iPod alkalmazása Energy4You applikáció.

2013. indultak Facebook-on oldalaim. Napi rendszerességgel követhetőek friss, Feng Shui témájú írásaim.

2014. jelent meg a Feng Shui Iskolák Titkai című könyvem második, bővített kiadása.

2015. elérte az általam vezetett Feng Shui Szabadegyetem, hogy a hazánkban tevékenykedő Feng Shui tanácsadók több, mint fele nálam végzett tanítvány.

2016. új képzéseket vezettem be. Egy-egy témát felölelő, intenzív kurzus formájában- egyéni felhasználóknak, tematikus témájú oktatás.

2018. január 25. született meg a Feng Shui live (Élőben a Feng Shui tudományáról) Facebook videócsatornám.

2018. Otthon vagyok (megyei lapok lakberendezési melléklete) Feng Shui szakértőjének kértek fel.

2018. Nők Lapja Ezotéria újságban teljes pályafutásomat bemutató interjú jelent meg.

2019. február 7. Nők Lapja Ezotéria Est – „Boldogság, anyagi bőség, egészség és a Feng Shui elvek” címmel tartottam előadást.

2019. Nők Lapja Ezotéria újság állandó Feng Shui rovattal bővült. Jómagam vezetem, s rendszeresen jelennek meg cikkeim.

2019. május 23. elindult Youtube csatornám, Halzer Dorottya Feng Shui afengshui hu – valamennyi eddigi Youtube-on és Facebook-on található videóm megtalálható itt.

2019. augusztus 23. született meg a Személyes Energia Metódus (SZEM). A főbb Feng Shui irányzatok mellett (Forma Iskola, Iránytű Iskola, Bagua-módszer, Repülő Csillag, Intuitív Iskola) modern korunk működéséhez illeszkedő forma.

21 éves tanácsadói praxisom esszenciája.

Alapvetése, hogy a magunk aktuális energetikai állapota tükröződik vissza a személyes környezetünkben, terünkben. Valójában szemünkkel önnön belső állapotunkat észleljük a térben. Mi magunk vagyunk a ház, a lakás vagy bármilyen lakhely, annak állapota a mi pillanatnyi állapotunk. Vagyis nem tőlünk függetlenül, a tárgyi környezetünk okozza a kedvezőtlen életeseményeket. Hanem éppen mi magunk, attól függően milyen fizikai-lelki és szellemi állapotban vagyunk találunk rá, alakítjuk ki azt a lakást, irodát vagy bármilyen környezetet, amely ennek lenyomata. Ha változtatunk a környezetünkön, ezzel egyidejűleg változtatunk érzelmeinken és gondolatainkon is, így ezzel jutunk boldogabb, örömtelibb és eredményesebb, sikeresebb földi létezésre.

2020. megjelent az Energiát adó mandalák Öröknaptár 2. – 366 új mandala, a napokhoz illeszkedő bölcs útmutatások és a névnapok jelentése.

2021. Linkedin és Instagram oldalakon is rendszeresen elérhetővé váltak bejegyzéseim.

2023. A járványhelyzet elmúltával végre újraindulhatott a személyes részvételű, Feng Shui Klub és a Feng Shui Szabadegyetem.

2023. augusztus 17. Halzer Eőry Dorottya * Feng Shui titkok * Tik Tok-on. Tik Tok csatornát indítottam.

2024. Feng Shui Szabadegyetem Feng Shui tanácsadó képző kurzusa immár szuperintenzív formában is elérhetővé vált. Tavaszi szemeszter intenzív, őszi hagyományos szombati képzés formában.

Nyomtatott sajtó:

Új Buda – Összefogás kerület szerte, 2011. május 4.
Helyi Téma – Takarítóbrigádba verődtünk!, 2011. május 4.

Publikációk:

bemutatkozas_1

2001. jelent meg testvéremmel közös alkotásunk a Feng Shui Mandalák című könyv, melynek népszerűségét mutatja, hogy immár három kiadást élt meg Elméleti bevezető a Feng Shui tudományába, az egyes életterületeket energetizáló minták gyűjteménye. 54 mandala- életterület megjelöléssel, szín- és egyéb felhasználási útmutatóval.

joskonyv

2004. került boltokba az általam írt Feng Shui Jóskönyv, mely újra ötvözi a Feng Shui és a Ji King évezredes bölcsességét.

iskolak

2005. született a Feng Shui Iskolák Titkai című könyvem, mely hasznos gyakorlati útmutatót kínál a Feng Shui mai alkalmazásához és jól érzékelhető formában mutatja be, miként mutatkozik meg környezetünkben aktuális lelki állapotunk, hibás gondolatmintánk vagy régi negatív tapasztalatunk Tankönyvként alkalmazzák sokan. Többek közt jómagam is a professzionális Feng Shui tanácsadó kurzuson. Erre a képzésre írtam, mint tankönyv. Kiegészítve akkori 7 éves praxisom történeteivel az érzékletes tanulás céljából.

25_0

2007. Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár ötletemből és aktív közreműködésemmel.

Halzer Dorottya, Halzer Györgyi, Harcos Katalin és Vámos Rita közös munkájával született meg. A képeket a minden naphoz illeszkedő újabb bölcs útravalók és a névnapok jelentése gazdagítja.

Csodálatos asztali öröknaptár, otthonra és munkahelyre egyaránt, 366 színes mandalával.

26_0

2008. került kiadásra testvérem, Halzer Györgyi Koncentráció javítás- az óvodától a felnőtt korig című figyelem- és képességfejlesztő mintagyűjteménye. A könyvben előszóként szereplő elméleti bevezető az én munkám.

app(1)

2010. elkészült az Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár angol és magyar nyelvű iPad, iPhone és iPod alkalmazása Energy4You néven. 2012-től francia, német, spanyol nyelven is elérhető az applikáció.

karma-kalauz-borito_RGB_small

2011. jelent meg a Karma-Kalauz (Sorsalakítás titkai) című könyvem. Ez a hazai kiadványok között szokatlanul szép, csodálatos illusztrációkkal díszített könyv különleges kérdésekre ad választ. Eddig más helyen még nem olvasható módon, világos személyes útmutatást arról, hogy miként függ össze az otthonunk és a munkahelyünk vállalt életfeladatunkkal, személyes Sorsukkal.

Feng_Shui_Iskolak_borito

2014. jelent meg a Feng Shui Iskolák Titkai című könyvem bővített kiadása. Ez a kötet tankönyvi részletességével és pontosságával, sok száz gyakorlati példával és esettanulmánnyal végre egy igazi útikalauz a Feng Shui világában.Hasznos mindazoknak, akik még csupán csak kezdők a Feng Shui gyakorlati alkalmazásában.
Továbbá nélkülözhetetlen azok számára is, akik már ismerik és alkalmazzák mindennapi életükben, otthonukban és munkahelyükön ezt az ősi, mégis univerzális térrendezési tudományt.

Borito_MandalaNaptar_2

2020-ban jelent meg, az Energiát adó mandalák – Öröknaptár 2., ami a már ismert és közkedvelt Mandala Öröknaptárunk folytatása, ha lehet még szebb mandalákkal. Az előzőhöz hasonlóan ez is, Halzer Dorottya, Halzer Györgyi, Harcos Katalin és Vámos Rita közös munkájával született meg. Sokan kérték, hogy készítsünk újat ebből a kedvelt asztali naptárból, mert már majd egy évtizede forgatják naponta. A képeket itt is a minden naphoz illeszkedő újabb bölcs útravalók és a névnapok jelentése gazdagítja.

Csodálatos asztali öröknaptár, otthonra és munkahelyre egyaránt, 366 színes mandalával.

Képzettségeim, tanulmányaim

1982. Rózsakeresztes előadások az Óbudai központban.

1986. Sintoizmus kollégium (József Attila Szabadegyetem).

1987. Távol-Kelet vallásai előadássorozat (József Attila Szabadegyetem).

1990. Darnel tréninget végeztem, továbbá VK-t és 6 napost. Rendszeresen 2011-ig látogattam a programokat.

1995-2002. Életmód és antropozófiai témájú előadások (Ferencsik István, Váradi Tibor).

1995. január 6-a óta vagyok meggyőződéses vegetáriánus. Azóta még intenzívebben foglalkozom spirituális kérdésekkel és mindezen elveknek a gyakorlati Életben való megvalósításával.

1995-2000. Szőke Lajosnál tanultam radiesztéziát és e tudomány szellemi- spirituális hátterével is megismerkedtem eközben. Éveken át rendszeresen látogattam az előadásokat és a szervezett kirándulásokat.

1995. Agykontroll tanfolyam (dr. Domján László).

1995. Hétköznapok mágiája kurzus (Vőneki Nagy Judit).

1996. Tarot tanfolyam (Sztelek Emese).

1996. Phőnix Stúdióban (dr. János Péter, Várhidi Ilona) végeztem el a kineziológia One Brain ágának hat tanfolyamát.

1996. Daniel Whiteside (kineziológia alapítóatyja) továbbképző kurzus.

1996-2007. Aktívan foglalkoztam tai chi- val (Fehér Kígyó Taoista Tai Chi Iskola- Kiss Enikő tai chi oktató, Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság, Tradicionális Kung- Fu Akadémia, Magyarországi Chen Shi Xin Yi Hun Yuan Taiji Quan Egyesület- Han Kui-Yuan tai chi mester, Magyarországi Taijiquan Sport, harcművészeti és egészségmegőrző Egyesület- Vadas Mihály tai chi mester).

1997. Carol Hontz-nál tanultam One Brain kineziológia oktatói szintig s tovább a speciális kurzusokat.

1997. Touch for Health kineziológiai tanfolyam (Salamon Gabriella).

1997. Álomértelmezés tematikus tábor (dr. Parádi József).

1998. Keys of Enoch szeminárium (dr. J. James Hurtak és dr. Desiree Hurtak).

1998. Felsőfokú kéz-és arcelemző analitikus képzés (Személyiségfejlesztő Központ).

1998-tól Asztrológiai tanulmányok (Kaló Jenő).

1998-tól különféle masszázs technikákat tanultam (thai Wat Po-féle, szeretet, metamorf).

1999. Karakternumerológia-névelemzés kurzus (Bartalos Mária).

1999. Grafo-pszicho-morbo analízis képzés a Magyar Természetgyógyászok Szövetségénél (dr.Taraczközi István).

2001. Antropozófiai alapokon nyugvó segítő beszélgetés kurzus (Angela Youdale).

2002. Dávid Zsuzsa reiki tanfolyamán vettem részt.

2003. Okleveles Bach- virágterapeuta képzettséget szereztem. (Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola).

2004. Tértisztítás- szent terek kurzus (Szabó Judit).

2005. Zsidó Tudományok nyári Szabadegyeteme (r.Köves Slomó, r.Nógrádi Bálint, Oberlander Báruch rabbi).

2006. Gyógynövény tanfolyam (Szabó Gyuri bácsi, bükki füvesember).

2007. Francia-magyar MODART Divatiskolában (Pirityi Éva) szín-és stílustanácsadó (stylist) képzésen vettem részt és tettem sikeres szakmai vizsgát.

2008-2010. Bevezetés a rejtett energiák birodalmába tanfolyam sorozat (Aradi Lajos).

2008. Joalis – az emberi szervezet irányított és ellenőrzött méregtelenítése- tanácsadó képzés (dr. Németné Czövek Katalin).

2008. Modesign Interior Design Stúdióban végeztem lakberendező kurzust.

2008. Közösségépítés dr. Scott Peck nyomán workshop (Franziska und Vincent Trenkle, Regina Hass).

2009. Keys of Enoch továbbképző szeminárium (Ulli Granögger).

2010. Zsidó Tudományok Szabadegyeteme Héber Akadémia, Tánjá – Életvitel a Kabbala útján (Köves Slomó rabbi), Történetek, legendák, anekdoták (Glitzenstein Shmulik rabbi).

2010. Schüssler- biokémiai sók a gyógyító gyakorlatban tanácsadó képzés (dr. Greskó Mariann).

2010-2019. Prananadi tanfolyamok (Révbíró József, dr. Tóth József, Torres Györgyi, dr. Szabó László).

2011-től Bnei Baruch Kabbalah Education Center – Kabbala tanulmányok (dr. Michael Laitman).

2011. Kronobiológia pszichogenetika tanfolyam (Albi Ili).

2011. Kabbala 72 angyala és az Aura-Soma kurzus (Básthy Tünde AS I ACT).

2011. Isteni Nevek és az Énok kulcsok (Ulli Granögger).

2011. Zsidó Tudományok Szabadegyeteme Héber Akadémia (rj.Faith Aser, r.Glitzenstein Shmulik, r.Hurwitz Sholom, r.Köves Slomó, r.Nógrádi Bálint, Oberlander Báruch rabbi).

2011. The Keys of Enoch Seminar. The Matrix of Overself- The Power of Regeneration ( dr. J. James and dr. Desiree Hurtak).

2011. Kalligráfia kurzus (Barna Zoltán).

2011. Metamorf masszázs tanfolyam (Gaál Tibor).

2011. Nemzetközi Kabbala- szeminárium (Jo Lapage-Browne, Kurt Browne, Magda van der Ende).

2012-től látogatom rendszeresen Takács Tibor által vezetett Szimbólum iskolát.

2013. Numerológia tanfolyam (Kiss Zoltán Zéro).

2013. Raj Tamás Akadémia- Tórakör/ Biblia iskola (dr. Raj Ferenc rabbi).

2013. Minaret női iskola (klasszikus arab, iszlám filozófia).

2013. Moxa- és köpölyterápia tanfolyam (Quastné Rigó Katalin, Oriolus- Med Alternatív Medicina).

2013-2014. Család- és rendszerállító terapeuta végzettséget szereztem. (Kiss Péter).

Azóta is tartok mai napig zártkörű, meghívásos alapon zajló, csoportos családállítást.

2013. The Keys of Enoch Seminar. Celebreting the 40th anniversary of the Keys of Enoch. The Ascension Process – The Return of the Angelic Hierarchy ( dr. J. James and dr. Desiree Hurtak).

2013. Ultra Pszi- intenzív parapszichológiai tanfolyam (Paulinyi Tamás, Szintézis).

2013. Pszichoszophia, pszichofonetika- A lélek alkotóelemei szeminárium (Yehuda Tagar).

2014. Kristályterápia kurzus. (Bartha Gábor).

2014. Numerológia- gyakorlati számmisztika (Barta Éva).

2014. Nemzetközi Kabbala- szeminárium. Kabbalah and Exodus. (Jo Lapage- Browne, Kurt Browne).

2014. Lilith- kurzus (Burger Anikó).

2015-től Theta Healing konzulens képzések, workshopok (Albert-Bernáth Annamária, Nagy Szilvia, Ország Évi, Képes Anita).

2015-2019. Shang Gung, Civirsh (Sélley Éva, Varga Nikoletta).

2015-2016. Gyakorlati asztrológia (Lechner Andrea).

2016. Szimbólum terápia (Árendás László).

2016. Érzelmi gyógyítás kurzusok (Szilasi Andrea).

2016. Éva és Lilith kurzus (Arató Mónika).

2016. Unio Mystica tanfolyam (Csendes Csaba, Arató Mónika).

2016-tól rendszeresen tanulok taiko /japán dob játszani (Dobolda, Taiko Hungary).

2017. Tarot kártya konzulens képzés (Éva Ilona).

2017. Kristályterápia (Benny Vervliet).

2017. Kvantumfizika kurzus (Czimet István).

2017-től látogatom Melitta vezette Spiritualitás, mágia a mindennapokban képzést.

2018. Kínai asztrológia és sorselemzés (Garbóczy Tünde).

2019. Homeopátiás gyógyítás alapképzés (dr. Sebő Zsuzsanna).

2019. Gene Keys (Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA),  The Art of Contemplation workshop (Richard Rudd).

2019. Jelenlétkontroll, Agykontroll-lal a megvilágosodásért (dr. Domján László, Eckhart Tolle)

2019. Kado – The way of flowers worshop (Shambhala Kado Ikebana School, Dagmar Waldau, May Isler )

2019. Tudomány és/vagy metafizika? (dr. Rupert Sheldrake, dr. Héjjas István).

2019. Gene Keys (Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA),  The Art of Contemplation workshop (Richard Rudd).

2023. Wisdom codes – workshop (Gregg Braden).

2023. MInd over matter – workshop (dr. Joe Dispenza).

2023. Labirintus coach képzésen vettem részt (Szalay Csaba).

Majd már önállóan vezettek csoportos formában, terápiás labirintus-járást.

2023. Dzsuna orosz tradícionális bioenergetikus-természetgyógyász szakképzés, sikeres vizsgával okleveles minősítést kaptam (Swayambhunath Az Élet MAGa Holistic Therapy, Nábozny Natasa).

2023. Conscious Evolution: Writing a New Future for Humanity – workshop (Bruce Lipton).

2024. The Wisdom of Trauma – workshop (dr. Máté Gábor).

Média szereplések:

Televiziós szereplések:

 • RTL Reggeli, 2001. március 19.
 • ATV Fecsegők, 2003. október 11.
 • VIVA Plusz Interaktív, 2003. október 2 0.
 • TV2 Lazac, 2003. november 20.
 • ATV Fecsegők, 2003. december 19.
 • Hálózat Tv, 2004. december 26.
 • BP TV, 2005. október 21.
 • RTL Fókusz, 2005. december 15.- Középületeink a Feng Shui szerint
 • BP TV, 2007. január 12.
 • 5 csatorna, 2008. március 27.
 • RTL Klub, Csak csajok 2008. július 2. – Feng Shui és az étkezés
 • Viva Natura World Tv, 2010. november 29.
 • Viva Natura World Tv, 2011. január 5.
 • Karma Tv, 2012. augusztus 9.
 • Super Tv2 Mokka, 2012. dec. 10. – Feng Shui és a Karácsony
 • Pozitív Sissy Tv, 2013. jún. 5.
 • RTL 8:08 Minden reggel, 2014. júl. 29. – Színek a Feng Shui szerint
 • RTL 8:08 Minden reggel, 2014. nov. 7. – Káros tárgyak Feng Shui szerint
 • RTL 8:08 Minden reggel, 2015. febr. 17. – Feng Shui-val a munkahelyi sikerekért
 • Melitta TV, 2016. júl.14. – Feng Shui, mint természeti törvény
 • Melitta TV, 2016. aug.20. – Feng Shui könyvek és mandalák
 • Melitta TV, 2016. okt.22. – Feng Shui és a divat
 • Hír Tv Radar, Napindító, 2023. nov. 28. – A térrendezés művészete

Rádió:

 • Radio Extrem, 2003. november 3.
 • Radio Extrem, 2004. január 30.
 • Fix Rádió, 2004. augusztus 3.
 • Radio Extrem, 2005. augusztus 20.
 • Budapest Rádió, 2006. március 21. – Színek, öltözködés, Feng Shui
 • Info Rádió, 2006. december 27. – Tőzsdei előrejelzések és a Feng Shui
 • T Rádió, 2012. június 4.
 • Sláger FM, 2017. november 9.
 • Rádió Bézs, Karma Kamra, 2019. szeptember 3. –  Harmónia az otthonunkban
 • Sport Rádió, Sport Délután, 2022. augusztus 12. –  Feng Shui harmóniát és sikert hoz az élet minden területén
 • Buddha FM (Tan Kapuja Buddhista Főiskola), 2024. február 13. –  A szellem rögtön megnyilvánul az anyagban

Nyomtatott sajtó:

 • Nők Lapja Ezotéria / Feng Shui rovat-vezetője
 • Feng Shui Magazin / üzleti rovat-vezetője
 • Fanny Magazin / Feng Shui szaktanácsadója
 • Blikk Nők Otthon és Kert / Feng Shui szaktanácsadója
 • Life Magazin / Feng Shui rovat-vezetője
 • 2003-2006 Meglepetés újság / Feng Shui szaktanácsadója
 • 2003-2006 Polgári Otthon / Feng Shui rovat-vezetője
 • Napi Magyarország, 1999. október 11. – Bruce Lee nem törődött a Feng Shuival
 • Napi Magyarország, 1999. október 18. – A csinél nincs fontosabb
 • Downtown News, 1999. október – Feng Shui
 • Downtown News, 1999. december – Életterünk, mindennapjaink, ünnepeink
 • Manifesztum, 2000. április – Tavaszi nagytakarítás
 • Manifesztum, 2000. november – Szívcsakra erősítés Feng Shuival
 • Manifesztum, 2001. február – Növények a lakásban
 • Manifesztum, 2001. március – Állatok a Feng Shui világában
 • Manifesztum, 2001. szeptember – Tértisztítás
 • XIII. Kerületi Önkormányzat lapja, 2001. április interjú
 • Átló, 2005. május – Feng Shui alkalmazása a munkahelyeken
 • Pesti Divat, 2005. szeptember- Feng Shui a hálószobában
 • Blikk Nők Egészség Extra, 2007. szeptember – Egészségerősítő Feng Shui
 • Meglepetés, 2008. augusztus 28. – Mit tegyen a gondos szülő? Gyerekszoba Feng Shui szerint
 • Blikk Nők, 2008. október 1. – Harmóniateremtés Feng Shui-val
 • Blikk Nők, 2009. május – Úton a gazdgaság felé
 • Magyar Narancs, 2009. május – riport
 • Blikk Nők, 2009. október – Feng Shui és az egészség
 • Blikk Nők Ezotéria, 2010. szeptember
 • Szépvilág Extra Magazin, 2010. december- Hangulatkeltő színek és praktikák
 • Szépvilág Extra Magazin, 2011. január – Üzleti harmónia
 • Otthon vagyok magazin / Feng Shui szakértője
 • Nők Lapja Ezotéria, 2018. május. 16.- Harmónia, életmű interjú

Rendezvények, fellépések:

 • Asia Center
 • Budapesti Nemzetközi Vásár
 • Egészség, életmód fesztiválok
 • Stella reklámkampány
 • Vital World
 • Produktívák – női üzleti klub
 • BNI Hungary 301. csoport
 • Werk Akadémia- Gastro Werk
 • Ezo- Expo Lurdy Ház
 • Festival Evolution – Prága, Csehország
 • Kínai kulturális nap- Albertfalvai Közösségi Ház
 • Baba-mama klub- Szigetszentmiklósi Közösségi Ház
 • Nők Lapja Ezotéria Estek

Internetes on-line tanácsadó:

 • 2007- től folyamatosan Fórum menüpontban ingyenesen válaszolok minden kedves kérdezőnek. A kérdés-válaszok nyilvánosak, bárki által olvashatóak. Nincsen sem mennyiségi, sem gyakorisági limit.
 • 2006- 2010. Női Portál Feng Shui szakértője
 • 2008- 2010. Mi otthonunk magazin Feng Shui szakértője
 • 2009. Mami jól alszik portál Feng Shui szakértője
 • 2009- 2010. Mindenütt jó portál Feng Shui szakértője
 • 2010- 2012. Femina.hu Feng Shui szakértője
 • 2017-2019. Astronet.hu Feng Shui tanácsadója
 • 2018-tól a Fórum helyett élő Facebook videókban (Feng Shui Live- Élőben a Feng Shui tudományáról- Önök kérdezték alcímmel) válaszolok minden hozzám érkező kérdésre.

Internetes on-line újság:

 • Blikk.hu ( Otthon-Ezotéria rovat ) – Feng Shui szakértője
 • Eletszepitok.hu – Feng Shui szakértője